Prolan Zrt. >

Hírek

Az összes hír

Okos Jövő Innovációs Klaszter tagság

Tagjai lettünk az Okos Jövő Innovációs Klaszternek!

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter célja egy európai szintű együttműködés létrehozása az okos mérési (smart metering) és okos hálózati (smart grid) technológiák elterjesztésére. A klaszter üzletépítő közösségként segíti tagjait, olyan hálózatot teremtve, melyben mind egy-egy projekt lebonyolítására, mind szorosabb, hosszabb távú együttműködés kialakítására könnyebben nyílik lehetőség.

A klaszterhez tartozás további előnye, hogy könnyebben nyerhetőek el célzott uniós támogatások, melyek szerepe az okosmérési technológia magas kiépítési költségére és forráshiányos gazdasági környezetre tekintettel különösen jelentős.

A Klaszter tagjai között nagy számban megtalálhatóak a KKV szektor szereplői, az energetikai iparág és az érintett kör nagyvállalatai, innovatív kutatóhelyek, egyetemek és egyéb szervezetek is. Többek között tagok a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt,, a Siemens Zrt, az ABB, az ALSTOM Hungária Zrt., az E.ON, a Magyar Telekom Nyrt., az MVM Net Zrt., és a Budapesti Erőmű Zrt. a MAVIR Zrt, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara.

Okos Jövő Innovációs Klaszter ⇒